COVID 19 - « Tijdens deze uitzonderlijke periode hebben al onze teams de nodige maatregelen genomen en blijven ze gemobiliseerd om u van dienst te zijn »

WELKOM BIJ KBS, UW BEDRIJF VOOR DE LEVERING, BEVRACHTING EN ORGANISATIE VAN VRACHTWAGENS

KBS is een onderneming die actief is in de dienstverlening in België en Luxemburg. Wij bieden o.a. wegtransportdiensten voor uw gevaarlijke goederen (ADR), chartering en transportorganisatiediensten, alsook de verhuur van vrachtwagens met erkende chauffeurs. 

Al 25 jaar verbeteren wij voortdurend onze prestaties om onze klanten de best mogelijke service en technologische hulpmiddelen te bieden. 

Deze wil om te verbeteren, in combinatie met onze ervaring en knowhow, heeft geleid tot een uitstekende beheersing van de bevoorradings-, bevrachtings- en ADR-vervoerdiensten.

Tot op heden heeft KBS meer dan 50 klanten en geniet het van gerenommeerde partnerschappen die een duurzame, betrouwbare en bovenal bevredigende betrokkenheid mogelijk maken.

KBS UW PROFESSIONELE TRANSPORTEUR

Heeft u een bezorger met een voertuig nodig? Met onze leveringsservice kunt u vrachtwagens huren en de diensten van onze ervaren bezorgers met ADR-opleidingscertificaat.
Wij vervoeren ook uw pakketten van alle soorten door heel Europa met onze bevrachtingsdienst. Wij respecteren onze termijnen van 24 tot 72 uur, afhankelijk van de bestemming, en bezorgen u dagelijks een bewijs van levering.

Heb je een oplegger nodig? Wij zijn uitgerust met temperatuurgecontroleerde vrachtwagens en zijn in het bezit van de ADR-licentie.

Ontdek onze diensten