1. Kwaliteit

  2. Betrouwbaarheid

  3. Doeltreffendheid

  4. Flexibiliteit

  5. Doorzichtigheid

  6. SnelheidHome 2 NL

Dankbetuiging

KBS zet zich altijd in om on stipt te leveren. Hun grootste troef is flexibiliteit en bereikbaarheid, iets dat bij ons heel belangrijk is en enorm wordt geapprecieerd. Hun correcte service en vriendelijkheid maakt de samenwerking heel aangenaam. Voor elke vraag zoeken zij samen met ons naar een geschikte oplossing en bij elk probleem zoeken zij naar alternatieven. De klantendienst maakt mij ook vaak aan het lachen, een leuke babbel af en toe, echt waar, fun. Ook niet onbelangrijk!

Vauke Synquintyn, Key Account Supervisor

Lire plus

Dankbetuiging

Al meer dan 7 jaar in samenwerking met KBS. Flexibel, altijd bereikbaar en vind steeds een oplossing om de nodige koerier aanvragen rond te krijgen de dag zelf. “Open minded”, altijd klaar om aan tafel te zitten om eventuele problemen samen op te lossen. We kunnen zeggen K = KING in planning , B = BEST kwaliteit, S = SERVICES aangeboden. We hebben altijd open kaart kunnen spelen met KBS, steeds de zaken opgenomen hoe ze zich voordoen. Dank u KBS, doe zo voort.

Devos Denis, Logistic Action Manager

Lire plus

Dankbetuiging

KBS is een firma waarvan de logistieke diensten aangeboden worden met een toegevoegde waarde. Ik beveel KBS aan voor zijn correctheid, stiptheid, afhalingen en leveringen, m.a.w. een zeer professionele firma. Doe zo verder!

Tania Samison, Customer Service

Lire plus

Dankbetuigenis

De samenwerking met KBS heeft voor ons altijd garant gestaan voor een vlotte “samenwerking”. Ik zet dan ook graag het woord “samenwerking” tussen aanhalingstekens, en dit omdat er steeds met een duidelijke communicatie samen met ons gezocht wordt naar de juiste formule bij iedere aanvraag. De flexibiliteit, het 24/7 bereikbaar zijn  en de juiste prijs/kwaliteit verhouding maakt van KBS een unieke en uiterst professionele onderneming.

Sofie HELLEMANS : Marketing Supervisor

Lire plus

Dankbetuiging

Wij danken de ganse ploeg van KBS voor de kwalitatieve en efficiente leveringen die zij reeds jaren voor ons verzorgen. De flexibiliteit van KBS is gewoon ongelooflijk!

Grave PASCUA, Belgium Visa Service

Lire plus

Dankbetuiging

KBS biedt ons al zijn expertise aan voor het weggennet in België. Wij werken in volledig vertrouwen samen, ze bieden ons een weergaloze dienstverlening aan en beschikken over mensen met een groot reactievermogen. Hopende dat wij in de toekomst samen met KBS verder kunnen uitbreiden.

Remi RUFIN, Exploitatie verantwoordelijk

Lire plus

Dankbetuiging

Een eenvoudig en efficient programma. Een gemakkelijke opvolging van de zendingen via hun systeem «track & trace». Dank voor uw professionalisme!  

Marie-Laure Hauzeur, Marketing Manager

Lire plus

Dankbetuiging

KBS is een zeer toegewijd en flexibel bedrijf. Het contact met de medewerkers verloopt op een professionele wijze. In één zin gezegd: KBS is een  professioneel bedrijf met professionele medewerkers voor professionele bedrijven.

Valérie VOLS : Customer Service

Lire plus