Onze waarden

 

 

Snelheid en flexibiliteit

Wij garanderen leveringen 24h/24h en dit 365 dagen per jaar . Zelfs een last-minute bestelling zullen wij met alle efficientie en dynamisme behandelen.

Wij garanderen elk type zending in de BeNeLux en internationale expresleveringen .  Met KBS een levering zonder zorgen!

 
 

Kwaliteit

KBS stelt hoge eisen  waardoor wij optimale behandeling van goederen en levering kunnen garanderen . Bij deze ontvangen wij ook steeds een  onophoudelijke feedback,  hetgeen ons in de mogelijkheid stelt om, indien nodig, aanpassingen en verbeteringen aan te brengen. De reactiesnelheid is ons zeer belangrijk. Om het even welk uur of dag, steeds staat er telefonisch een medewerker ter uwer beschikking!

Efficientie

Wij bieden een hoogstaande dienstverlening aan en dit aan uitzonderlijke prijs/kwaliteit condities. Met bijna 20 jaar ervaring en de allerlaatste nieuwe technologien ter onze beschikking heeft KBS  een geslaagd leverings percentage van méér dan 98%.

 

Betrouwbaarheid

Wij garanderen een Just in Time dienst en dit zonder verwarring of laattijdigheid . U zendingen worden geleverd met de meest zorgzame behandeling van de goederen, dit dankzij onze onophoudelijke interne controles op het zendingsproces .

Transparantie en opvolging

KBS biedt, alsook dankzij zijn partners, een hoogstaande feedback naar de klant aan en een perfecte volbrenging van de zendingen. Effectief, alle zendingen worden opgevolgd en de info wordt in “real time”  naar U toe gestuurd waardoor U op elk moment U zending kunt volgen en controleren in onze “Track & Trace”.