Faq

KBS garandeert U een aangepaste oplossing voor elke soort zending in de Benelux. Wij leveren snel en in alle veiligheid elke type zending gaande van een brief tot en met volume van 33 paletten.

Onze express dienst verzorgd urgentie en direct leveringen en dit met een keuze uit verschillende voertuigtypes. Bovendien, hebben we leveringen via vliegtuig couriers (OBC) ter uwer beschikking.

KBS stelt zijn volste vertrouwen in zijn ,relatie met zijn klanten en biedt zijn klanten een gepersonaliseerde service :

–          Ter beschikkingstelling van een voertuig met bestuurder

–          Creatie van speciefieke ritten tusse leveringsadressen

–          Levering en plaatsing ter plaatse

–          Logistiek beheer en opslag

 

 

Naast onze zendingen biedt KBS tevens een optimaal logistiek beheer aan. Bij deze kunnen wij U een opslag en beheer van U goederen in ons depot aanbieden.

Vanaf heden dus geen opslaggebrek meer waardoor U de productiviteit en U vrije ruimte verhoogd en waardoor U uw kost verlaagd.

Wij werken met een online-tracking systeem wat voor u veel mogelijkheden biedt. Hiervoor zijn geen installaties nodig, eenvoudig een paswoord onder uw klantnaam die bij ons aangemaakt wordt. Zo kan u ten allen tijden inloggen op dit systeem.